KONDENZAČNÍ KOTLE
       NEKONDENZAČNÍ KOTLE
      ELEKTROKOTLE BOSCH
      BOJLERY A OHŘÍVAČE VODY
      TERMOSTATY A REGULACE
      ODKOUŘENÍ A KOMÍNY
      ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ
      NÁHRADNÍ DÍLY
     SLUŽBA SERVISplus+

 

 

 

 

 

 

 

 

KONTAKT

   Partner POINT

Táboritská 157 Louny

(osobní odběr zboží)

   Sklad Dachser

Huťská 272 Kladno

(Bosch Termotechnika)

   OFFICE

Blšany u Loun 135

   KONTAKT

Poradíme s výběrem

( 8-12, 14-16 hod.)

   Email

info@junkersplus.cz

   840 111 190

Servisní linka Bosch

( 8-19 hod.)

 

naše cena 1 026 Kč
skladem
naše cena 4 182 Kč
skladem

arr3Originální odkouření JunkersJaký komín pro kondenzační kotel? Kondenzační kotle vyžadují speciální odkouření. Pro laika je ale... arr3Naši partneřiwww.mpmobility.cz www.peslouny.cz ...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Folta, JunkersPlus.cz, se sídlem Blšany u Loun 135, 44001, Louny, IČ 44538359, zapsaná u MěÚ Louny, Obecní živnostenský úřad Louny Č.j.: MULN/OZU/2583/2009/DH/3 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů